Hyödyt

Luonnollinen hoitokeino – terveyshyötyjä ilman haittoja

StiRoom tarjoaa huomattavan määrän terveyshyötyjä ilman haittoja. Laitteen käyttö vähentää riippuvuutta
esimerkiksi antibiooteista sekä muista lääkekuureista ja tarjoaa täysin luonnollisen hoitokeinon, joka
samalla parantaa hevosen suorituskykyä.

Voittajan valinta – parantaa suorituskykyä

StiRoomin suorituskykyä parantavat ominaisuudet tekevät siitä täydellisesti sopivan laitteen
ravihevosille. Laite nostaa hapenottokykyä ja kestävyyttä sekä parantaa hevosen sykettä. Hoidon avulla saat kasaan ne lisämetrit, joita voittaja tarvitsee.

Lihassärky aisoihin – vähentää turvotusta ja kipua

Lihaskivut ja -krampit ovat hevosille yleisiä vaivoja, jotka voivat vaikeuttaa palautumista ja heikentää suorituskykyä. StiRoom vähentää turvotusta, kipua ja lihaskramppeja sekä lieventää reuman ja revähtymien haittavaikutuksia.

Palautuminen nopeutuu – piristää kehoa ja rentouttaa lihaksia

Kalenterin täyttyessä kisoista palautumisen merkitys nousee entistä korkeammaksi. StiRoom piristääkehoa, nopeuttaa palautumista sekä ehkäisee stressiä. Infrapunasauna lämmittää hevosen lihaksia ja rentouttaa niitä edistäen palautumista.

Ennaltaehkäisevä vaikutus – ennaltaehkäisee sairauksia ja vähentää loukkaantumisriskiä

Loukkaantumisilta ja sairastumisilta välttyminen on aina elintärkeää. StiRoom ennaltaehkäisee useitasairauksia ja vähentää huomattavasti loukkaantumisriskiä. Suolahuoneen ja infrapunasaunan yhdistelmäkehittää immuunijärjestelmää ja ehkäisee mm. flunssalta, astmalta ja allergioilta.

Monipuoliset edut – kehittää immuunijärjestelmää

StiRoom on kattava hoito, joka tarjoaa ennaltaehkäisevää apua kaikkeen edellä mainittuun. Lisäksi StiRoom parantaa ihon terveyttä desinfioimalla, kosteuttamalla, ravitsemalla ja palauttamalla sen normaalin pH-arvon. Hoito estää myös aineenvaihdunnan häiriöt.


StiRoom-laite yhdistää sekä suolahuoneen että infrapunasaunan terveyshyödyt

Suolahuone auttaa mm. hevosen hengitystievaivoihin sekä iho-ongelmiin, ehkäisee erilaisia sairauksia ja nopeuttaa haavojen paranemista.

Infrapunasauna rauhoittaa lihaksia, auttaa selkävaivoihin ja vähentää kipuja.

StiRoom-laitteen avulla saat hevosellesi nämä molempien toimintojen hyödyt samassa paketissa. Hevosesi immuunijärjestelmä kehittyy, verenkierto vilkastuu ja palautuminen nopeutuu. Täysin luonnollisen hoitokeinon avulla.


Ota yhteyttä